Persoonlijke gegevens

 

U kunt hier de ‘Hartklepkeuzehulp' doorlopen. Met behulp van deze keuzehulp zet u alle informatie over de verschillende hartklepprothesen nog eens voor uzelf op een rij en ziet u wat dit voor u persoonlijk betekent. Zo kunt u goed geïnformeerd met uw arts een keuze maken.

 

U begint met het invullen van uw gegevens en doorloopt vervolgens stap voor stap de gehele Hartklepkeuzehulp. Van uw ingevulde gegevens wordt uiteindelijk een samenvatting gemaakt. U krijgt aan het einde van de Hartklepkeuzehulp de mogelijkheid om de samenvatting uit te printen of te e-mailen. U kunt de samenvatting bijvoorbeeld naar uzelf e-mailen om deze later nog eens terug te lezen. Dit is echter niet verplicht, de samenvatting is echt voor uzelf bedoeld en u kunt dus zelf beslissen wat u met de samenvatting doet.  

 

Uw ingevulde gegevens worden niet opgeslagen of gebruikt voor andere doeleinden. 

 

 

 

Naam
Leeftijd
Geslacht
Welke klep of kleppen worden geopereerd?

De Hartklepkeuzehulp is alleen geschikt indien u een aortaklepvervanging of een mitralisklepvervanging moet ondergaan. Als uw tricuspidalisklep vervangen moet worden zal uw arts met u bespreken wat de beste optie is.


De Hartklepkeuzehulp is alleen geschikt indien u een aortaklepvervanging of een mitralisklepvervanging moet ondergaan. Als uw pulmonalisklep vervangen moet worden zal uw arts met u bespreken wat de beste optie is.